diumenge, 9 de juny del 2013

Cheescake de fruits vermells

He descobert que en aquest món hi ha dos tipus de persona; els gormandos i els que no ho son.  Als primers ens encanten totes les coses dolces en general, buttercream caramel xocolata….i sempre diem: "UAAA que bo això!! En faré més, es brutal!!!", als segons bé no diré que no els hi agrada però els hi costa més i dirien: “Esta be però sense això rosa que hi ha per sobre seria millor.”(ehem ehem Cuevas).

Anem al que ve al cas, aquest any sembla que per molts sol solets que cantem aquí no arriba l’estiu ni de conya. Ahir mateix em va despertar la pluja, semblava que caigués el diluvi universal….i quan al migdia semblava que parava i sortia el sol, mentre dinava es va retapar i va començar a diluviar i pedregar un altre cop…

Així que aquí em teniu, a mi, avorrida, de vacances sense poder ni sortir de casa i que es el primer que em passa pel cap fer?
Òbviament no va ser endreçar els apunts (que ja va tocant), ni endreçar l’habitació , que em fa una mandra…




Vaig obrir la nevera agafar philadelphia i vaig decidir fer cheescake per berenar….el únic problema es que el vaig acabar més bé a l’hora de sopar i l’he hagut de menjar per esmorzar… La recepta me la va passar el meu nòvio (es un solet i va netejar la cuina). Era boníssim i no he pogut estar de deixar-vos la recepta per que el proveu!

CHEESCAKE DE FRUITS VERMELLS
  • INGREDIENTS
    • 1 paquet de galetes maria
    • 1 tassa de mantega
    • 500g de Philadelphia (una terrina gran i una petita aprox, sisplau la poseu 0%)
    • 3 ous
    • 175g de sucre
    • 200ml de crema de llet
    • 1 tassa de melmelada de fruits vermells 
    • Cireres/ Maduixes/ Gerds per decorar
  • PREPAREM EL PASTIS

  1. Precalentem el forn a 250ºC.
  2. Fonem la mantega al microones i trinxem les galetes. (Podem trinxar les galetes amb la picadora o posant-les a una bossa i picant)
  3. Barregem les galetes trinxades amb la mantega fosa i amassem fins que quedi una pasta sòlida i grumollosa (he dit solida i grumollosa, no seca!!)
  4. Engrassem el motlle on farem el pastis i escampem la pasta de les galetes trinxades pel fons, premsant-ho una mica amb una espàtula o una cullera. Ho deixem reposar a la nevera per que la mantega prengui.
  5. Posem els ous, la philadelphia, la crema de llet i el sucre en un vol i ho batem, fins que sigui una massa liquida i homogènia.
  6. Traiem el motlle de la nevera i hi aboquem la mescla. Posem la massa al forn a 180ºC fins que estigui cuit, la tècnica infal·lible per saber si està o no està fet és el "PALILLO TEST" es a dir, agafa un escuradents i punxa al mig del pastis, si aquest surt net  i una mica humidet, aleshores es que està al punt. 
  7. Un cop el pastis està fred, passem la melmelada pel minipimer per que quedi ben liquida i l'escampem per sobre el pastis. 



És rapidíssim fer aquest pastis i es molt bo. No se us fa la boca aigua?


Avui estic emocionada! Aviat es sant Joan i avui m'han encarregat una coca de Sant Joan!! Ja us explicaré els resultats...mai n'he fet, haure de practicar jejeej


1 comentari:

  1. Me encanta esta faceta tuya, felicidades.
    Mi hija también es pastelera aficionada!!!
    su blog se llama www. finecinnamon.com
    le paso el tuyo.
    Un beso

    ResponElimina